Chegou o día de cociñar as fabas. Puxemos os nosos gorros, o mandil ben axustado e mans a obra. Os Apolos foron os primeiros en cociñar e fixemos “Feixóns ao estilo dos Apolos”. Coquiños e Xirasois tamén fixeron as súas receitas e logo xuntámonos todos para comer.
Moitos papás/mamás de seguro que non darían crédito se visen aos seus peques comendo e disfrutando coas legumes. Foi unha xornada preciosa, disfrutando do pracer de cociñar, aprendendo dos compañeiros e compartindo uns pratos que quedaron exquisitos. Todos os peques probaron os feixóns e practicamente todos os comeron sen problemas.
Aquí tedes un resumo.

A experiencia foi xenial! Un deses días nos que unha alédase moitísimo de adicarse a esta profesión porque disfrutas dende o primeiro minuto que estás no cole ata a hora de marchar.

Por certo que aínda que deixamos aquí o relato das nosas aventuras cos feixóns, seguimos traballando o resto da semana con eles, vimos os murais dos outros cursos, aprendemos máis cousas dos feixóns, escribimos na aula a receita…

Anuncios